Serious Request.

18 december 2007 at 10:40 Plaats een reactie

Ja het is er weer tijd voor.
SR
Morgen begint voor de 4e keer Serious Request op radio 3FM.
Waren het in 2004 de toestanden in Darfur, in 2005 de kinderen in Congo en in 2006 de landmijnen over de hele wereld, dit jaar is gekozen voor een betere drinkwatervoorziening in de wereld.
Dit jaar gaan Gerard Ekdom, Michiel Veenstra en Rob Stenders het glazen huis in. Net als vorig jaar konden wij als luisteraars van 3FM door middel van een verkiezing bepalen welke 3 jocks een week lang zonder eten het Glazen Huis in zouden gaan. Nu zitten er 2 van de 3 die ik wilde in dat huis.
Ik wordt daar heel heel heel erg blij van.

Stond de laatste 3 jaar een glazen huis op de Neude in Utrecht dit jaar staat het huis op het Plein in Den Haag.
Hiervoor is gekozen omdat de stad is uitgeroepen tot Rode Kruis-stad, maar ook omdat het Rode Kruis dit jaar 70 jaar in de stad gevestigd is.
In Belgiƫ zal het Belgische Studio Brussel zijn eigen versie van de actie organiseren onder de naam Music For Life, met een huis in St. Truiden. Hiernaast doet dit jaar ook het Franstalige Zwitserse publieke radiostation Couleur 3 mee aan de actie. Dit huis zal komen te staan in Geneve onder de naam Couleur Terre.
Coen Swijnenberg gaat een reis ondernemen van den haag, langs st. truiden naar geneve en weer terug… dat allemaal liftend en met een emmer water die niet leeg mag….

De afgelopen drie versies van Serious Request zijn er drie platen gekozen die centraal stonden als feel good-platen en waar in de loop van de week dat de actie duurde heel veel geld op is geboden. Deze platen zijn niet van tevoren gekozen, maar zijn in de loop van de week automatisch ontstaan.
2004, The Chemical Brothers – Galvanize
2005, Jamie Lidell – Multiply
2006, The Fratellis – Chelsea Dagger
Afgelopen jaar heb ik zelf op de Neude gestaan en gezellig dupdedupdupdedupdupdedudududup meegeschreeuwd.
Dit jaar ga ik er ook zeker weer bij zijn.
Morgen gaat het huis dicht door prins willem alexander en dan begint het weer.

Zeker dat ik dit jaar 1, 2 of 3 keer ga kijken…
Ik hou ervan.
Radio op locatie voor een goed doel. Mooi man.

DE WERELD SCHREEUWT OM WATER!

Advertenties

Entry filed under: Muziek. Tags: .

Kerstkaartstresssssssss….. LOL!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Wat doet ik?

Mijn laatste Foto's

Wie de #*()@!????

Adgertic is geboren als Sebastiaan Paap op 12 januari 1987 in de mooie stad Delft. Pas kort is hij actiever op blog-niveau en zet hij ook vaak zijn gedachtes hier neer. In augustus 2007 is Adgertic verhuisd vanuit het ouderlijk huis in Delft naar een 4 kamer-woning in Vlaardingen. Daar ging hij samen met Skatez in. Samenwonen.... En dat beviel hun beide prima! Uiteindelijk is niet alles gegaan zoals ze het samen in hun hoofd hadden en is adgertic alleen gaan wonen. Wel weer terug in Delft. Na een korte periode van rust leerde adgertic Ace opnieuw kennen. Sinds 12 februari 2009 woont ze bij hem in.
Van mei 2009 tot juni 2010 heeft hij het radioprogramma BASTA! gemaakt bij de Rijswijkse lokale omroep. Inmiddels is BASTA! terug en te beluisteren via www.keihardzacht.nl.... Ooit heeft hij nog het plan om verder te komen in de radiowereld. Of het m ooit lukt. Dat zal de tijd leren.

Verder werkt Adgertic al een aantal jaren op de administratie van diverse bedrijven waar hij dan ook over schrijft Daarbij heeft hij zijn eigen "vrijwilligers-bedrijfje" in de muziek en entertainmentsector. BASTA-Production's. Via dit kanaal probeert hij voor diverse bands en artiesten in zijn regio zoveel mogelijk te betekenen.

Mailen naar adgertic kan ook. Verder kun je m ook nog toevoegen op de msn. adgertic@hotmail.com is daarvoor het juiste adres.

Kalender…

december 2007
M D W D V Z Z
« Nov   Jan »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Hoe vaak?

  • 27,200 keer bezocht.

%d bloggers liken dit: