Karma’s Kitchen – Introducing.

29 januari 2008 at 4:16 Plaats een reactie

 

Zaterdag 26 januari 2008 was het zover.
De Cd-presentatie van de Delfts/Leidse band Karma’s Kitchen.
Na een aantal maanden hard werken konden de 6 mannen deze avond hun cd presenteren aan het publiek.
Publiek dat zeer goed vertegenwoordigd was. Jong en oud, man en vrouw, hetero en homo, klein en groot, student en niet-student heel veel verschillende mensen waren aanwezig in de grote zaal van Speakers in Delft.

De zaal was mooi versierd met balonnen met het logo van de band en diverse spandoeken / backdrops van de band.
Een ieder die aanwezig was kan bevestigen dat het een te gekke avond was.
De heren waren eerst nog wat zenuwachtig maar na een paar noten ging het flink los en werd er een te gek feestje gebouwd. Ook het voorprogramma Relish zette een goed en zeer muzikaal optreden neer. Een band om in de gaten te houden want ze kunnen zeker heel ver komen.
Met aanstekelijke pop/rock-liedjes warmden ze de zaal op voor het hoogtepunt van de avond, het optreden en de cd-presentatie van Karma’s Kitchen. De band paste precies in het straatje van Karma’s Kitchen en zette ook een geweldige performance neer.

Karma’s Kitchen zelf had hun optreden zeer goed voorbereid (getuige het videoscherm met de titels) en zette een van hun beste optredens neer.
Aan alles was gedacht. Ieder bandlid had een overhemd of shirt aan van de band, de merchandise en het album werden achter in de zaal verkocht en alle bandleden genoten zichtbaar op het podium.

Dan het album, Karma’s Kitchen – Introducing.
Dit album bevat 12 nummers waarvan er 6 al eerder op the Euphoric Dream E.P. stonden. De nummers zijn wel allemaal opnieuw ingezongen en een aantal ook opnieuw ingespeeld. De nieuwe nummers zijn ook prima op de cd gezet.
Het album bevat de titels: The Little Things, Drive Home, Change, Nothing But The Truth (met Roos Beeftink, zus van zanger Rémon en bassist Kevin), E2theW, Sailing, Illusions, Don’t Let Me Down, Waiting For, Gimme Love!, A Euphoric Dream en Walkin’ Circles.

De tracks lopen prettig in elkaar over en de stem van zanger Rémon laat het geen moment afweten. Ditzelfde geld ook voor de instrumenten van alle andere muzikanten binnen deze band.
Al met al een retegoed album waar helaas een aantal nummers van de band niet opstaan. Maar ach, er moet ook iets overblijven voor het volgende album.
Ik hoop dat dit album opgepikt wordt door de grotere radiostations en de programmeurs van de grotere zalen in Nederland want dan heeft Karma’s Kitchen nog een fantastische toekomst in het verschiedt. Toch geef ik dit album geen 10 omdat ik het persoonlijk jammer vindt dat niet alle teksten in de hoes terug komen. Dat het boekje er verder retestrak uitziet moet hierbij nog wel aangetekend worden.

Al met al, een waanzinnig album waar eigenlijk weinig tot niets mis mee is.
Het enthousiasme dat live te zien is kan eindelijk teruggehoord worden op een cd. Er zijn weinig bands die dat kunnen. Prima album dat een dikke 9 en een half heeft verdiend.

Entry filed under: Geen categorie. Tags: , .

Kast (1) Weekend…. alweer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Wat doet ik?

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

Mijn laatste Foto's

Wie de #*()@!????

Adgertic is geboren als Sebastiaan Paap op 12 januari 1987 in de mooie stad Delft. Pas kort is hij actiever op blog-niveau en zet hij ook vaak zijn gedachtes hier neer. In augustus 2007 is Adgertic verhuisd vanuit het ouderlijk huis in Delft naar een 4 kamer-woning in Vlaardingen. Daar ging hij samen met Skatez in. Samenwonen.... En dat beviel hun beide prima! Uiteindelijk is niet alles gegaan zoals ze het samen in hun hoofd hadden en is adgertic alleen gaan wonen. Wel weer terug in Delft. Na een korte periode van rust leerde adgertic Ace opnieuw kennen. Sinds 12 februari 2009 woont ze bij hem in.
Van mei 2009 tot juni 2010 heeft hij het radioprogramma BASTA! gemaakt bij de Rijswijkse lokale omroep. Inmiddels is BASTA! terug en te beluisteren via www.keihardzacht.nl.... Ooit heeft hij nog het plan om verder te komen in de radiowereld. Of het m ooit lukt. Dat zal de tijd leren.

Verder werkt Adgertic al een aantal jaren op de administratie van diverse bedrijven waar hij dan ook over schrijft Daarbij heeft hij zijn eigen "vrijwilligers-bedrijfje" in de muziek en entertainmentsector. BASTA-Production's. Via dit kanaal probeert hij voor diverse bands en artiesten in zijn regio zoveel mogelijk te betekenen.

Mailen naar adgertic kan ook. Verder kun je m ook nog toevoegen op de msn. adgertic@hotmail.com is daarvoor het juiste adres.

Kalender…

januari 2008
M D W D V Z Z
« Dec   Feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Hoe vaak?

  • 27,200 keer bezocht.

%d bloggers liken dit: