Zouden we er niet goed aan doen…….

5 februari 2008 at 12:59 Plaats een reactie


Als we met zn allen deze man eens heel wat minder aandacht zouden geven?

Een aangifte helpt niets, als er al een rechtzaak komt dan zal hij hooguit een boete krijgen en kan de man daarna weer uithalen naar de mensen die hem de boete hebben aangedaan. Uiteraard zal hij daarbij niet nadenken en zich wenden tot degene die de daadwerkelijke aangifte gedaan hebben maar zal hij in 1 klap een hele bevolkingsgroep noemen als de boosdoeners.

Eigenlijk lijkt het mij het verstandigst als we deze man geen geld meer geven voor zijn partijpropaganda (schuif dat maar naar groenlinks, SP of PVDA) en dat we proberen deze man gewoon te vergeten.
Laten we met zijn allen deze man (en zijn op hande zijnde film welke ongetwijfeld verschrikkelijk zal zijn) gewoon negeren en gewoon langzaam proberen te vergeten.
Dat er een bepaald percentage mensen in Nederland niet logisch nadenkt en deze man in alles volgt. Ach, daar is niets aan te doen. Maar zolang er geen leider voor deze mensen is kunnen ze misschien nog proberen logisch na te denken in plaats van klakkeloos de mening van een ander over te nemen.

Entry filed under: Geen categorie. Tags: , , .

Joran….. Strips…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Wat doet ik?

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

Mijn laatste Foto's

Wie de #*()@!????

Adgertic is geboren als Sebastiaan Paap op 12 januari 1987 in de mooie stad Delft. Pas kort is hij actiever op blog-niveau en zet hij ook vaak zijn gedachtes hier neer. In augustus 2007 is Adgertic verhuisd vanuit het ouderlijk huis in Delft naar een 4 kamer-woning in Vlaardingen. Daar ging hij samen met Skatez in. Samenwonen.... En dat beviel hun beide prima! Uiteindelijk is niet alles gegaan zoals ze het samen in hun hoofd hadden en is adgertic alleen gaan wonen. Wel weer terug in Delft. Na een korte periode van rust leerde adgertic Ace opnieuw kennen. Sinds 12 februari 2009 woont ze bij hem in.
Van mei 2009 tot juni 2010 heeft hij het radioprogramma BASTA! gemaakt bij de Rijswijkse lokale omroep. Inmiddels is BASTA! terug en te beluisteren via www.keihardzacht.nl.... Ooit heeft hij nog het plan om verder te komen in de radiowereld. Of het m ooit lukt. Dat zal de tijd leren.

Verder werkt Adgertic al een aantal jaren op de administratie van diverse bedrijven waar hij dan ook over schrijft Daarbij heeft hij zijn eigen "vrijwilligers-bedrijfje" in de muziek en entertainmentsector. BASTA-Production's. Via dit kanaal probeert hij voor diverse bands en artiesten in zijn regio zoveel mogelijk te betekenen.

Mailen naar adgertic kan ook. Verder kun je m ook nog toevoegen op de msn. adgertic@hotmail.com is daarvoor het juiste adres.

Kalender…

februari 2008
M D W D V Z Z
« Jan   Mrt »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  

Hoe vaak?

  • 27,200 keer bezocht.

%d bloggers liken dit: