Misschien is er een oplossing?

26 maart 2008 at 4:18 Plaats een reactie

Toen ik dit zojuist las bedacht ik me een oplossing….

Friesland bakent grenzen duidelijk af
LEEUWARDEN – Friesland bakent haar grenzen duidelijker af. De provincie wil graag dat automobilisten die Friesland binnenrijden duidelijk weten waar ze zijn. ANP Naast of boven de vier snelwegen die Friesland met andere provincies verbinden, moeten daarom kunstwerken komen. Dat meldde de provincie woensdag in Leeuwarden.
Markering
Langs de snelweg A32 tussen Friesland en Overijssel ligt op de grens van beide provincies al een partij zwerfkeien als markering. Verder staan langs de snelwegen borden met de tekst Provincie Fryslân.
De provincie vindt dat er te weinig markeringen zijn en heeft daarom een prijsvraag uitgeschreven om nieuwe te bedenken. De winnaar wordt komende zomer bekend, waarna later dit jaar de provinciegrenzen duidelijker worden aangegeven. De ‘toegangspoorten’ moeten Fries-eigen, duurzaam en duidelijk zichtbaar zijn, aldus de eisen van de provincie.

En die oplossing was vrij simpel…. Glazen afbakening eromheen en hoplakee, vol laten lopen met water….
Je bent onderdeel van Nederland of je bent het niet…. Beetje jammer dit.

Advertenties

Entry filed under: Diversen, Gedachtengang. Tags: , .

Pffffffftttt Daar is iets mis….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Wat doet ik?

Mijn laatste Foto's

Wie de #*()@!????

Adgertic is geboren als Sebastiaan Paap op 12 januari 1987 in de mooie stad Delft. Pas kort is hij actiever op blog-niveau en zet hij ook vaak zijn gedachtes hier neer. In augustus 2007 is Adgertic verhuisd vanuit het ouderlijk huis in Delft naar een 4 kamer-woning in Vlaardingen. Daar ging hij samen met Skatez in. Samenwonen.... En dat beviel hun beide prima! Uiteindelijk is niet alles gegaan zoals ze het samen in hun hoofd hadden en is adgertic alleen gaan wonen. Wel weer terug in Delft. Na een korte periode van rust leerde adgertic Ace opnieuw kennen. Sinds 12 februari 2009 woont ze bij hem in.
Van mei 2009 tot juni 2010 heeft hij het radioprogramma BASTA! gemaakt bij de Rijswijkse lokale omroep. Inmiddels is BASTA! terug en te beluisteren via www.keihardzacht.nl.... Ooit heeft hij nog het plan om verder te komen in de radiowereld. Of het m ooit lukt. Dat zal de tijd leren.

Verder werkt Adgertic al een aantal jaren op de administratie van diverse bedrijven waar hij dan ook over schrijft Daarbij heeft hij zijn eigen "vrijwilligers-bedrijfje" in de muziek en entertainmentsector. BASTA-Production's. Via dit kanaal probeert hij voor diverse bands en artiesten in zijn regio zoveel mogelijk te betekenen.

Mailen naar adgertic kan ook. Verder kun je m ook nog toevoegen op de msn. adgertic@hotmail.com is daarvoor het juiste adres.

Kalender…

maart 2008
M D W D V Z Z
« Feb   Apr »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Hoe vaak?

  • 27,200 keer bezocht.

%d bloggers liken dit: