Hoe was…

16 februari 2009 at 8:15 Plaats een reactie

Het afgelopen weekend.

Het was een vreemd weekend. Vrijdag een verjaardagje gevierd en lekker rustig op de bank film zitten kijken. Zaterdag redelijk vroeg eruit om opgehaald te worden zodat ik mee kon helpen aan een verhuizing. Dat wad voor mij inmiddels de vierde in nog geen vijf maanden tijd! Gelukkig was het niet van mezelf. Maar misschien toch ook een beetje wel. Nou ja, in elk geval de halve dag mee bezig geweest en ’s avonds nog even wezen kijken bij badbeat in café tango in delft.

Zondag. Het was druk, het was gezellig maar wat een kutwedstrijd.
En nu? Nu is het maandag. Nieuwe werkweek. Hiephoi. Nou ja, ik ga weer op pad. Ik log ergens deze week wel weer. Latex 🙂

Advertenties

Entry filed under: Concerten, film, Muziek, TV, Voetbal, Weekend, werk. Tags: , , .

Godcholera SRD?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Wat doet ik?

Mijn laatste Foto's

Wie de #*()@!????

Adgertic is geboren als Sebastiaan Paap op 12 januari 1987 in de mooie stad Delft. Pas kort is hij actiever op blog-niveau en zet hij ook vaak zijn gedachtes hier neer. In augustus 2007 is Adgertic verhuisd vanuit het ouderlijk huis in Delft naar een 4 kamer-woning in Vlaardingen. Daar ging hij samen met Skatez in. Samenwonen.... En dat beviel hun beide prima! Uiteindelijk is niet alles gegaan zoals ze het samen in hun hoofd hadden en is adgertic alleen gaan wonen. Wel weer terug in Delft. Na een korte periode van rust leerde adgertic Ace opnieuw kennen. Sinds 12 februari 2009 woont ze bij hem in.
Van mei 2009 tot juni 2010 heeft hij het radioprogramma BASTA! gemaakt bij de Rijswijkse lokale omroep. Inmiddels is BASTA! terug en te beluisteren via www.keihardzacht.nl.... Ooit heeft hij nog het plan om verder te komen in de radiowereld. Of het m ooit lukt. Dat zal de tijd leren.

Verder werkt Adgertic al een aantal jaren op de administratie van diverse bedrijven waar hij dan ook over schrijft Daarbij heeft hij zijn eigen "vrijwilligers-bedrijfje" in de muziek en entertainmentsector. BASTA-Production's. Via dit kanaal probeert hij voor diverse bands en artiesten in zijn regio zoveel mogelijk te betekenen.

Mailen naar adgertic kan ook. Verder kun je m ook nog toevoegen op de msn. adgertic@hotmail.com is daarvoor het juiste adres.

Kalender…

februari 2009
M D W D V Z Z
« Jan   Mrt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Hoe vaak?

  • 27,200 keer bezocht.

%d bloggers liken dit: