Samenvatting…

23 februari 2009 at 1:37 Plaats een reactie

Dit weekend was bizar!

Zaterdag lekker aan het Carnavallen geweest in het Kabbelgat (delft).
Kwam ik zowaar mensen tegen die ik al een tijdje niet gezien had.
Dus ik ging gezellig met een groep mensen mee naar huis. Heb ik daar lekker pannenkoeken staan bakken en was iedereen erg blij met mijn kookkunsten 🙂
Heerlijk lam midden in een kamer met Guus Meeuwis mee staan zingen. Daarna nog veel teveel gezopen ook…
Vervolgens wezen Singstarren. Ook daar weer veel teveel naar binnen zitten werken.
Na het singstarren begonnen we aan Blufpoker… Daarbij heb ik aan de dropshot gezeten… en dat met de hoeveelheid bier, passoa, smirnoff, flügell en pisang die er al inzat.. ging lekker 🙂
Vervolgens ging daar een bepaald persoon (en nee, ik was het niet) volledig over haar gier op het balkon… Megagrappig maar eigenlijk ook weer niet.

Ondertussen had ik iets te horen gekregen van een vriend van me waar ik toch nog harder van ging drinken…. You know who and what I mean….
Vervolgens wilde ik rond 4 uur naar huis. Dat werdt lopen want met fietsen viel ik gewoon om…
Uiteindelijk heb ik de fietsen achter gelaten en zijn we verder gestrompeld… Om half 6 waren we thuis… Een stukje waar je normaal 35 minuutjes over loopt……

Gisteren dus de hele dag op de bank gelegen, wel nog even Feyenoord gekeken.
Uiteindelijk ben ik de fietsen gaan halen en ben ik rond 7 uur gaan slapen….
Al met al een heerlijk weekend en volgend jaar gaat de carnaval nog 80.000 keer mooier worden want dan ga ik de hele week met een eigen groep. Dan hangen we lekker bij ’t zooitje. TOP!

Advertenties

Entry filed under: Diversen, Voetbal, Weekend.

so dan… Google-adds….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Wat doet ik?

Mijn laatste Foto's

Wie de #*()@!????

Adgertic is geboren als Sebastiaan Paap op 12 januari 1987 in de mooie stad Delft. Pas kort is hij actiever op blog-niveau en zet hij ook vaak zijn gedachtes hier neer. In augustus 2007 is Adgertic verhuisd vanuit het ouderlijk huis in Delft naar een 4 kamer-woning in Vlaardingen. Daar ging hij samen met Skatez in. Samenwonen.... En dat beviel hun beide prima! Uiteindelijk is niet alles gegaan zoals ze het samen in hun hoofd hadden en is adgertic alleen gaan wonen. Wel weer terug in Delft. Na een korte periode van rust leerde adgertic Ace opnieuw kennen. Sinds 12 februari 2009 woont ze bij hem in.
Van mei 2009 tot juni 2010 heeft hij het radioprogramma BASTA! gemaakt bij de Rijswijkse lokale omroep. Inmiddels is BASTA! terug en te beluisteren via www.keihardzacht.nl.... Ooit heeft hij nog het plan om verder te komen in de radiowereld. Of het m ooit lukt. Dat zal de tijd leren.

Verder werkt Adgertic al een aantal jaren op de administratie van diverse bedrijven waar hij dan ook over schrijft Daarbij heeft hij zijn eigen "vrijwilligers-bedrijfje" in de muziek en entertainmentsector. BASTA-Production's. Via dit kanaal probeert hij voor diverse bands en artiesten in zijn regio zoveel mogelijk te betekenen.

Mailen naar adgertic kan ook. Verder kun je m ook nog toevoegen op de msn. adgertic@hotmail.com is daarvoor het juiste adres.

Kalender…

februari 2009
M D W D V Z Z
« Jan   Mrt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Hoe vaak?

  • 27,200 keer bezocht.

%d bloggers liken dit: