Stilte?

27 maart 2009 at 11:50 Plaats een reactie

De laatste tijd heb ik niet zo heel veel gelogd… Dat komt vooral omdat ik mijn Twitter inmiddels helemaal vol plemp met alle dingen die in mn hoofd zitten.
Maar nu dan toch nog even een blogje.

Dit weekend hebben we allemaal een uur minder slaap. Persoonlijk wordt ik daar niet echt gelukkig van. Een uur minder is toch weer iets wat je snel gaat merken.
Maar goed, vanavond zit ik weer eens in de bioscoop.
The Unborn, ik ben heel benieuwd.

En morgen wordt een spannende dag. ’s middags tussen 12.00 en 14.00 ben ik weer de schuifjes aan het bedienen bij Guus’ programma “Station Rijswijk” op Radio Rijswijk. En na dat programma…. Dan hoor ik of het allemaal doorgaat. Misschien moet ik binnenkort iedere zaterdagavond vrij houden. Maar daarover komt morgenmiddag meer.
Daarna morgen rond een uur of half 9 nederlands elftal kijken en dan zondag wat spullen verslepen/verhuizen…

Druk weekendje voor de boeg dus weer….
Hopen dat het dit weer blijft. Dan hoor je mij niet klagen.

Entry filed under: BASTA!, Bioscoop, Diversen, film, Muziek, TV, Voetbal, Weekend.

Pfffft YES!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Wat doet ik?

Mijn laatste Foto's

Wie de #*()@!????

Adgertic is geboren als Sebastiaan Paap op 12 januari 1987 in de mooie stad Delft. Pas kort is hij actiever op blog-niveau en zet hij ook vaak zijn gedachtes hier neer. In augustus 2007 is Adgertic verhuisd vanuit het ouderlijk huis in Delft naar een 4 kamer-woning in Vlaardingen. Daar ging hij samen met Skatez in. Samenwonen.... En dat beviel hun beide prima! Uiteindelijk is niet alles gegaan zoals ze het samen in hun hoofd hadden en is adgertic alleen gaan wonen. Wel weer terug in Delft. Na een korte periode van rust leerde adgertic Ace opnieuw kennen. Sinds 12 februari 2009 woont ze bij hem in.
Van mei 2009 tot juni 2010 heeft hij het radioprogramma BASTA! gemaakt bij de Rijswijkse lokale omroep. Inmiddels is BASTA! terug en te beluisteren via www.keihardzacht.nl.... Ooit heeft hij nog het plan om verder te komen in de radiowereld. Of het m ooit lukt. Dat zal de tijd leren.

Verder werkt Adgertic al een aantal jaren op de administratie van diverse bedrijven waar hij dan ook over schrijft Daarbij heeft hij zijn eigen "vrijwilligers-bedrijfje" in de muziek en entertainmentsector. BASTA-Production's. Via dit kanaal probeert hij voor diverse bands en artiesten in zijn regio zoveel mogelijk te betekenen.

Mailen naar adgertic kan ook. Verder kun je m ook nog toevoegen op de msn. adgertic@hotmail.com is daarvoor het juiste adres.

Kalender…

maart 2009
M D W D V Z Z
« Feb   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Hoe vaak?

  • 27,200 keer bezocht.

%d bloggers liken dit: