bummer

31 augustus 2009 at 4:03 Plaats een reactie

Soms hoor je een bericht over een band waardoor je gewoon even stil valt.
Afgelopen week kwam natuurlijk het bericht dat “Johan” ermee stopt. Nou vind ik dat best een leuke band maar heb ik me er niet echt in verdiept. Niet echt heel schokkend nieuws voor mij dus.

Echter, gistermiddag schrok ik toch wel even. Mijn broertje schreef een tweet waardoor ik even stil viel. Karma’s Kitchen stopt. Nou heb ik de heren nog niet gesproken maar ik ga ervanuit dat het een weldoordachte keuze is. Maar toch, wat vind ik dit verschrikkelijk jammer… In de afgelopen jaren heb ik geprobeerd een hoop mensen enthousiast te maken voor deze band. Een paar van de meest memorabele optredens in mijn ogen, in willekeurige volgorde:

Skatejam.
Westerpop.
LVC (opname video).
Paard Café (release clip).
Speakers (release album).
Vlaanderen (release EP).
Schaatsbaan Beestenmarkt.
Coffee Company.
3FM-Freaknacht.

Ik ga het missen, dat is een ding wat zeker is. Ga allen nog een keer naar de concerten toe… Waar die zijn? www.karmaskitchen.nl voor meer info.

Damn… wat vind ik dit jammer.

Entry filed under: Concerten, Diversen, Festivals, Gedachtengang, Muziek. Tags: , , , , , , , , , , , , .

zon zon zon Airborne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Wat doet ik?

Mijn laatste Foto's

Wie de #*()@!????

Adgertic is geboren als Sebastiaan Paap op 12 januari 1987 in de mooie stad Delft. Pas kort is hij actiever op blog-niveau en zet hij ook vaak zijn gedachtes hier neer. In augustus 2007 is Adgertic verhuisd vanuit het ouderlijk huis in Delft naar een 4 kamer-woning in Vlaardingen. Daar ging hij samen met Skatez in. Samenwonen.... En dat beviel hun beide prima! Uiteindelijk is niet alles gegaan zoals ze het samen in hun hoofd hadden en is adgertic alleen gaan wonen. Wel weer terug in Delft. Na een korte periode van rust leerde adgertic Ace opnieuw kennen. Sinds 12 februari 2009 woont ze bij hem in.
Van mei 2009 tot juni 2010 heeft hij het radioprogramma BASTA! gemaakt bij de Rijswijkse lokale omroep. Inmiddels is BASTA! terug en te beluisteren via www.keihardzacht.nl.... Ooit heeft hij nog het plan om verder te komen in de radiowereld. Of het m ooit lukt. Dat zal de tijd leren.

Verder werkt Adgertic al een aantal jaren op de administratie van diverse bedrijven waar hij dan ook over schrijft Daarbij heeft hij zijn eigen "vrijwilligers-bedrijfje" in de muziek en entertainmentsector. BASTA-Production's. Via dit kanaal probeert hij voor diverse bands en artiesten in zijn regio zoveel mogelijk te betekenen.

Mailen naar adgertic kan ook. Verder kun je m ook nog toevoegen op de msn. adgertic@hotmail.com is daarvoor het juiste adres.

Kalender…

augustus 2009
M D W D V Z Z
« Jul   Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Hoe vaak?

  • 27,200 keer bezocht.

%d bloggers liken dit: