Ramses

1 december 2009 at 2:05 Plaats een reactie

Ooit luisterde ik naar een show van Acda en de Munnik. Hierin zat 1 van de heren in een café en kreeg een raadsel: “Het zingt en kan volgende keer beter een jus d’orange bestellen. …………. Ramses Sappie”
Natuurlijk heel flauw. Maar stiekem ook best grappig. Helaas zal Ramses Shaffy nooit meer kunnen zingen, vechten, huilen, bidden, lachen, werken of bewonderen. Vandaag is deze zanger overleden en ik ken niet veel van zijn werk maar dat wat ik ken vindt ik over het geheel gezien prachtige muziek.
Deze muzikant en entertainer in hart en nieren dient wat mij betreft ge-eerd te worden.
Zelf zal ik dan ook zaterdag zeker weten minimaal 1 nummer draaien van deze held.
Omdat ik zelf niet kan keizen, omdat ik simpelweg de liedjes allemaal prachtig vindt biedt ik vanaf nu de luisteraar (dus jij) de keuze…..

Jullie hebben de keuze uit de volgende liedjes:

Zowel comments, twitter-replies (@adgertic of @BASTAfm) en stemmen op de poll zullen meegeteld worden. En je mag zo vaak stemmen als je wilt.

Advertenties

Entry filed under: BASTA!, Gedachtengang, Muziek, Radio. Tags: , , , , , .

Radio Rijswijk. Bultje????

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Wat doet ik?

Mijn laatste Foto's

Wie de #*()@!????

Adgertic is geboren als Sebastiaan Paap op 12 januari 1987 in de mooie stad Delft. Pas kort is hij actiever op blog-niveau en zet hij ook vaak zijn gedachtes hier neer. In augustus 2007 is Adgertic verhuisd vanuit het ouderlijk huis in Delft naar een 4 kamer-woning in Vlaardingen. Daar ging hij samen met Skatez in. Samenwonen.... En dat beviel hun beide prima! Uiteindelijk is niet alles gegaan zoals ze het samen in hun hoofd hadden en is adgertic alleen gaan wonen. Wel weer terug in Delft. Na een korte periode van rust leerde adgertic Ace opnieuw kennen. Sinds 12 februari 2009 woont ze bij hem in.
Van mei 2009 tot juni 2010 heeft hij het radioprogramma BASTA! gemaakt bij de Rijswijkse lokale omroep. Inmiddels is BASTA! terug en te beluisteren via www.keihardzacht.nl.... Ooit heeft hij nog het plan om verder te komen in de radiowereld. Of het m ooit lukt. Dat zal de tijd leren.

Verder werkt Adgertic al een aantal jaren op de administratie van diverse bedrijven waar hij dan ook over schrijft Daarbij heeft hij zijn eigen "vrijwilligers-bedrijfje" in de muziek en entertainmentsector. BASTA-Production's. Via dit kanaal probeert hij voor diverse bands en artiesten in zijn regio zoveel mogelijk te betekenen.

Mailen naar adgertic kan ook. Verder kun je m ook nog toevoegen op de msn. adgertic@hotmail.com is daarvoor het juiste adres.

Kalender…

december 2009
M D W D V Z Z
« Okt   Feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Hoe vaak?

  • 27,200 keer bezocht.

%d bloggers liken dit: