Bultje????

7 februari 2010 at 8:34 Plaats een reactie

sinds afgelopen donderdag heb ik er last van…. een flinke bult op m’n stuitje…
eigenwijs als ik ben loop ik daar natuurlijk een tijdje mee door. Helaas zorgt dat er wel voor dat ik er nu echt belachelijk veel pijn aan heb. Op dit moment heb ik al 10 pijnstillers ingenomen sinds 11 uur vanmorgen
en ga ik nog steeds aardig kapot.
morgen ga ik naar de huisarts. Ben zeer benieuwd wat het is, steenpuist, stootplekje(???), ingegroeide haar of toch iets wat slechter voor je gezondheid is???

Ik weet het niet. Morgen zal ik het hier vertellen. Betekent wel dat ik morgen dus niet ga werken. Niet dat ik dat zou kunnen want ik kan amper zitten of lopen. Nou ja, morgen meer…..

Advertenties

Entry filed under: Diversen, werk. Tags: , , , , .

Ramses Zo wat een gebeurtenis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Wat doet ik?

Mijn laatste Foto's

Wie de #*()@!????

Adgertic is geboren als Sebastiaan Paap op 12 januari 1987 in de mooie stad Delft. Pas kort is hij actiever op blog-niveau en zet hij ook vaak zijn gedachtes hier neer. In augustus 2007 is Adgertic verhuisd vanuit het ouderlijk huis in Delft naar een 4 kamer-woning in Vlaardingen. Daar ging hij samen met Skatez in. Samenwonen.... En dat beviel hun beide prima! Uiteindelijk is niet alles gegaan zoals ze het samen in hun hoofd hadden en is adgertic alleen gaan wonen. Wel weer terug in Delft. Na een korte periode van rust leerde adgertic Ace opnieuw kennen. Sinds 12 februari 2009 woont ze bij hem in.
Van mei 2009 tot juni 2010 heeft hij het radioprogramma BASTA! gemaakt bij de Rijswijkse lokale omroep. Inmiddels is BASTA! terug en te beluisteren via www.keihardzacht.nl.... Ooit heeft hij nog het plan om verder te komen in de radiowereld. Of het m ooit lukt. Dat zal de tijd leren.

Verder werkt Adgertic al een aantal jaren op de administratie van diverse bedrijven waar hij dan ook over schrijft Daarbij heeft hij zijn eigen "vrijwilligers-bedrijfje" in de muziek en entertainmentsector. BASTA-Production's. Via dit kanaal probeert hij voor diverse bands en artiesten in zijn regio zoveel mogelijk te betekenen.

Mailen naar adgertic kan ook. Verder kun je m ook nog toevoegen op de msn. adgertic@hotmail.com is daarvoor het juiste adres.

Kalender…

februari 2010
M D W D V Z Z
« Dec   Mrt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Hoe vaak?

  • 27,200 keer bezocht.

%d bloggers liken dit: