Zo wat een gebeurtenis

7 februari 2010 at 10:58 Plaats een reactie

Herman Finker zei ooit in zijn sketch met de papegaai: “zo wat een geburtenis, je maakt wat mee in zo’n kooitje”. Zo voelde ik me eerder op de avond ook een beetje. Niet bijzonder spectaculair ofzo maar op de terugweg van mijn ouders werd ik een tijdje lang gevolgd door een auto. Nou ja, zal wel goed wezen denk ik dan. Vervolgens ga ik bij een stoplicht staan wachten, komt diezelfde auto naast me staan. Stoplicht springt op groen dus ik rij weg. Bocht om, heeft de auto me al ingehaald. Zie ik ineens voor me staan: POLITIE —– VOLGEN.

Ok, ik achter die wagen aan. Zegt meneer agent dat m’n verlichting niet klopt. Ik (natuurlijk) geen idee wat er mis is. verteld de agent me dat m’n mistlamp nog aanstaat. Tja, gisterochtend aangezet en vergeten uit te zetten….. STOM! Verteld de fijne man ook nog eens dat als ik rem ie regelmatig wit licht zag…. Gelukkig was dat simpel te verklaren. De auto waar ik dit hele weekend al in rij is een auto van 23 jaar oud. De auto heeft geen beveiliging op de achteruitrijfunctie zitten.
Wanneer je de auto in z’n 1 wil zetten prik je regelmatig mis en komt de auto in z’n achteruit terecht. Meneer agent begreep en ik mocht weer verder. Zoals ik al zei, niet spannend maar wel weer leuk om eens mee te maken 😉

Entry filed under: Diversen, gebeurd..., Weekend. Tags: , , , .

Bultje???? Bultje, resultaat…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Wat doet ik?

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

Mijn laatste Foto's

Wie de #*()@!????

Adgertic is geboren als Sebastiaan Paap op 12 januari 1987 in de mooie stad Delft. Pas kort is hij actiever op blog-niveau en zet hij ook vaak zijn gedachtes hier neer. In augustus 2007 is Adgertic verhuisd vanuit het ouderlijk huis in Delft naar een 4 kamer-woning in Vlaardingen. Daar ging hij samen met Skatez in. Samenwonen.... En dat beviel hun beide prima! Uiteindelijk is niet alles gegaan zoals ze het samen in hun hoofd hadden en is adgertic alleen gaan wonen. Wel weer terug in Delft. Na een korte periode van rust leerde adgertic Ace opnieuw kennen. Sinds 12 februari 2009 woont ze bij hem in.
Van mei 2009 tot juni 2010 heeft hij het radioprogramma BASTA! gemaakt bij de Rijswijkse lokale omroep. Inmiddels is BASTA! terug en te beluisteren via www.keihardzacht.nl.... Ooit heeft hij nog het plan om verder te komen in de radiowereld. Of het m ooit lukt. Dat zal de tijd leren.

Verder werkt Adgertic al een aantal jaren op de administratie van diverse bedrijven waar hij dan ook over schrijft Daarbij heeft hij zijn eigen "vrijwilligers-bedrijfje" in de muziek en entertainmentsector. BASTA-Production's. Via dit kanaal probeert hij voor diverse bands en artiesten in zijn regio zoveel mogelijk te betekenen.

Mailen naar adgertic kan ook. Verder kun je m ook nog toevoegen op de msn. adgertic@hotmail.com is daarvoor het juiste adres.

Kalender…

februari 2010
M D W D V Z Z
« Dec   Mrt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Hoe vaak?

  • 27,200 keer bezocht.

%d bloggers liken dit: