Svencouver!

14 februari 2010 at 1:07 Plaats een reactie

ik had het me nog zo voorgenomen… ik zou geen blogpost wijden aan de olympische spelen in Canada.
en dan, dan komt de 5000 meter schaatsen voor mannen…. Sven Cramer. De druk op zijn schouders was belachelijk groot. Bijna iedere Nederlander had er een mening over, nog voordat de rit gereden was.

En dan gaat Sven rijden, dan zie je hem gaan. Dan gaat toch je vaderlandshart iets harder kloppen. Dan ben je even keihard fan. Fan van Sven.
Dus daar zat ik vanavond bij mijn schoonvader op de bank. Te schreeuwen naar de televisie, samen. Dan zie je uiteindelijk het resultaat en dan ben je trots.
Trots dat Sven ervoor gezorgd heeft dat heel de wereld weer vol respect over het Nederlandse schaatsen praat.
Heel even, heel heel heel even….. Heel even was Vancouver van de Nederlanders. Heel even was, hoe slecht die woordspeling ook is, heel even was Vancouver toch echt Svencouver.
Morgen gaat alles weer verder en zullen we zien hoe alle andere Nederlanders het ervanaf gaan brengen in Vancouver.

Maar voor dit moment. Voor dit moment is heel Nederland trots op Sven Cramer. Dus ja, ik ook! Sven=held!

Entry filed under: Diversen, Weekend. Tags: , , , , .

Bultje, resultaat….. Werk….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Wat doet ik?

Mijn laatste Foto's

Wie de #*()@!????

Adgertic is geboren als Sebastiaan Paap op 12 januari 1987 in de mooie stad Delft. Pas kort is hij actiever op blog-niveau en zet hij ook vaak zijn gedachtes hier neer. In augustus 2007 is Adgertic verhuisd vanuit het ouderlijk huis in Delft naar een 4 kamer-woning in Vlaardingen. Daar ging hij samen met Skatez in. Samenwonen.... En dat beviel hun beide prima! Uiteindelijk is niet alles gegaan zoals ze het samen in hun hoofd hadden en is adgertic alleen gaan wonen. Wel weer terug in Delft. Na een korte periode van rust leerde adgertic Ace opnieuw kennen. Sinds 12 februari 2009 woont ze bij hem in.
Van mei 2009 tot juni 2010 heeft hij het radioprogramma BASTA! gemaakt bij de Rijswijkse lokale omroep. Inmiddels is BASTA! terug en te beluisteren via www.keihardzacht.nl.... Ooit heeft hij nog het plan om verder te komen in de radiowereld. Of het m ooit lukt. Dat zal de tijd leren.

Verder werkt Adgertic al een aantal jaren op de administratie van diverse bedrijven waar hij dan ook over schrijft Daarbij heeft hij zijn eigen "vrijwilligers-bedrijfje" in de muziek en entertainmentsector. BASTA-Production's. Via dit kanaal probeert hij voor diverse bands en artiesten in zijn regio zoveel mogelijk te betekenen.

Mailen naar adgertic kan ook. Verder kun je m ook nog toevoegen op de msn. adgertic@hotmail.com is daarvoor het juiste adres.

Kalender…

februari 2010
M D W D V Z Z
« Dec   Mrt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Hoe vaak?

  • 27,200 keer bezocht.

%d bloggers liken dit: